+359 2 881 81 87 | +359 878 18 81 97 info@stemar.bg

Проекти

logoz

ДЕРОЛ ЕООД е уеб студио предлагащо пълен набор от услуги в тази сфера.
Повече информация на derol.bg

logoz

АНКОН ЕООД е бутикова Агенция, която осигурява високо професионални услуги в сферата PR и Релкамата. Залагаме на личната връзка и дългосрочното партньорство с клиента. Това ни дава възможност да вникнем в дълбочина в индивидуалните особености на всеки един отделен случай и да създадем напълно различна и персонифицирана дългосрочна стратегия.
Повече информация на ANCON.bg
logo-independent

ИНДИПЕНДЪНТ МЕДИА ГРУП ЕООД е сравнително млада компания на онлайн пазара в България. В портфейла на дружеството попадат над 15 медийни проекта, покриващи ключови сегменти сред потребителите на интернет.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

logo-eco

ЕКО УОШ БГ ООД е водеща фирма в сферата на професионално екологично почистване на автомобилната индустрия и грижи в най-модерните практики и технологии. Продуктите, които използваме отговарят изцяло на “Proposition Калифорния 65″, което е в сила от 1986 г. за насърчаване на чиста питейна вода и токсични вещества. Потребителските продукти попаднали в почвата я отравят и в следствие предизвикват рак и вродени дефекти.

Нашата фирма предлага специална линия “Earth-friendly”- запазваща природата почистващи препарати. Те са разработени от мощни съставки, извлечени от био-възобновяеми източници, като соя, царевица, палмово масло и други.

Ние предлагаме пълната гама препарати за безводно почистване на автомобили и автомобилни детайли. Функцията на нашия БЕЗводен продукт е бързо, безопасно и лесно почистване. Всички наши продукти са нетоксични, биоразградими и без фосфати. Целта ни е да запазим природните и водните ресурси. Едновременно пазим околната среда, здравето на човека и автомобила Ви от опасните битови замърсявания.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

logo-drink

ДРИНК ЕНД ДРАЙВ БГ ЕООД е специализирана фирма извършваща Drink & Drive услуги, личен шофьор под наем, транспортни услуги, пазаруване на продукти по телефона, регистрация на МПС в КАТ, трансфери в града и страната с автомобил на клиента. Отдаване на шофьори за специални поводи-сватби, абитуриентски балове и погребения. Фирмата предлага още обслужване на автомобил – автомивка, смяна на масло, смяна на гуми, завеждане на щети при застраховател, сервис (с фиксиран час)

ВИЖ ПОВЕЧЕ

logoz

ЗЕТ ЕМ ПИ КОНСУЛТ ООД предлага на своите клиенти консултантска дейност, енергийно обследване на сгради и съоръжения, подготовка, разработване и управление на проекти по европейски програми, консултиране на дружества и държавни/публични ведомства и служби, консултиране относно международни и европейски сътрудничества, съдействие и посредничество при договарянето на продукти/стоки, както и продажбата им, рекламни и маркетингови услуги, предоставяне на информационни и интернет услуги, интернет търговия, сделки с интелектуална собственост и недвижими имоти, агентство и посредничество, сделки с патенти и лицензии, вътрешно и външнотърговска дейност, търговско представителство на местни и чуждестранни лица и фирми.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

logo-invest

СТЕМАР ИНВЕСТ ЕООД предлага на своите клиенти различни услуги, като строителство, проучване и проектиране, извършване на строително-монтажни услуги, строително-ремонтни дейности, интериорен и екстериорен дизайн, ремонт и поддръжка на сгради и съоражения, отдаване под наем на собствени машини и инвентар, вътрешно и външно търговска дейност, търговия с акцизни стоки, търговия със софтуерни и хардуерни продукти.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Очаквайте скоро още нови проекти…